Anunt surprinzator in Catalunya. Valdes ar putea continua la Barca si in sezonul viitor: "Vestiarul traia o DRAMA dupa meci!"

Anunt surprinzator in Catalunya. Valdes ar putea continua la Barca si in sezonul viitor: "Vestiarul traia o DRAMA dupa meci!"

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Sport de Catalunya scrie astazi ca Victor Valdes ar putea continua la Barcelona dupa ce isi va reveni - portarul spaniol va lipsi intre 6 si 8 luni de pe gazon din cauza accidentarii de la meciul cu Celta Vigo. "Desi parea ca Valdes si-a legat viitorul de Manchester City, dupa ce se intelesese in trecut cu Monaco, adevarul e ca nu exista nimic semnat" scriu jurnalistii catalani.

Astfel, Valdes se afla intr-o pozitie foarte proasta in acest moment - el risca sa ramana liber de contract incepand cu 30 iunie 2014 si sa nu mai fie dorit de o alta echipa din cauza accidentarii. In schimb, cei de la Barca si-au exprimat deja sprijinul fata de portar: "Vom fi acolo daca Valdes are nevoie" au anuntat oficialii Barcei.

Valdes a fost sprijinit dupa meci atat de colegi, cat si de Bartomeu si Zubizarreta care s-au dus in vestiar: "Scena din vestiar era ca o drama. Victor era devastat si primul lucru pe care l-a facut clubul a fost sa-si ofere sprijinul in aceste momente dificile".

Pana la finalul acestui sezon, Barca se va baza pe Pinto si Oier, avand ca varianta de rezerva 3 portari de la echipele clubului - Jordi Masip, 25 de ani, 1.80m; Adria Ortola, 20 de ani, 1.82m si Miguel Banuz, 20 de ani, 1.85m.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies