Anunt CUTREMURATOR: antrenorul de legenda care le-a pregatit pe Barca, Real si Atletico a murit la 71 de ani! Radomir Antic, sarbul INDRAGOSTIT de romani

Anunt CUTREMURATOR: antrenorul de legenda care le-a pregatit pe Barca, Real si Atletico a murit la 71 de ani! Radomir Antic, sarbul INDRAGOSTIT de romani

Lumea fotbalului este din nou zguduita de o veste trista, dupa ce Radomir Antic a incetat din viata la 71 de ani.

Anuntul a fost facut de Atletico Madrid, echipa pe care Antic a antrenat-o timp de 5 ani, intre 1995 si 2000.

Fostul mare antrenor le-a pregatit in cariera pe Atletico Madrid, Real Madrid si Barcelona.

Antic s-a stins din viata la Madrid, dupa o lunga lupta cu o boala grava.

"Odata cu plecarea lui Radomir, am pierdut o bucata din inima clubului", a fost comunicatul emis de clubul Atletico Madrid.

Romanii, un popor talentat

 

Radomir Antic a fost un mare admirator al romanilor si nu s-a ferit sa ii laude de fiecare data cand a avut ocazia.

Intr-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor, Radomir Antic a vorbit despre fotbalistii romani pe care i-a pregatit de-a lungul carierei:

1. Dorin Mateut, la Zaragoza, in 1990

"Eu l-am adus. Stiam ca a fost golgeterul Europei, ca nu e vreo forta naturii, dar ca simte poarta. Nu am colaborat prea mult, insa era un tanar ascultator si muncitor. Si talentat, ca toti romanii. L-am ajutat cat am putut."

2. Gheorghe Hagi, la Real Madrid, in 1991

"Hagi e Hagi, e un zeu al fotbalului. Mi-a fost un elev extraordinar, un prieten de mare calitate, tinem legatura si azi. Am apreciat la el foarte mult calitatea umana, pe langa ca a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii. Cu părere de rău, nu știu când se va mai naste altul ca el pentru voi, nu cred... Cand era incruntat, ii zambeam, ca sa-i redau increderea. As fi vrut sa-l antrenez si pe Gica Popescu, l-am vrut pe la echipele mele din Spania, dar nu ne-am potrivit"

3. Marius Lacatus, la Oviedo, in 1992 si 1993

"Pfiu, rapid si feroce. Imi zicea: 'Mister, azi vom castiga, tine minte, eu dau gol!' Si se tinea de cuvant!"

4. Daniel Prodan, la Atletico Madrid, in 1997 si 1998

"Eu l-am adus, stiam ce poate din dubla cu Steaua. O stanca! Dar un om puternic cu inima de copil. Stiam ca ma pot baza pe el la fazele fixe. Am plans cand am auzit ca a murit. Pacat, era un suflet deosebit."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunțul lui Ludovic Orban despre deschiderea mall-urilor. Când va fi luată o decizie
BRAT