borja iglesias Espanyol lei romanesti Spania

"Am in cont 3.318.847 de lei romanesti!" :) Reactia moderatorului emisiunii cand unul dintre cei mai buni jucatori din Spania a scos din buzunar 1 LEU

Moment incredibil oferit in cadrul unui show TV de unul dintre cei mai in forma atacanti din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019, 08:19
Data actualizarii: Joi 21 Februarie 2019, 08:24

Borja Iglesias a fost vedeta serii in La Resistencia, un show TV de la Movistar Plus. Vedeta lui Espanyol a cucerit publicul, dar si pe moderatorul emisiunii atunci cand a scos din buzunare 1 leu. Iglesias a declarat ca s-a intalnit cu un soccios al lui Espanyol care i-a facut cadou un 1 leu romanesc.

David Broncano, moderatorul emisiunii, s-a aratat impresionat de rezistenta bancnotei romanesti: "Imi place mult la aceasta bancnota faptul ca nu se poate rupe. E din plastic. Sunt fanul banilor romanesti". Brocano i-a cerut lui Borja Iglesias sa calculeze cati bani are in cont, in lei romanesti. "Am 3.318.847 de lei romanesti in cont, te asigur", a venit raspunsul prompt al jucatorului.

Borja Iglesias, in varsta de 26 de ani, a marcat 12 goluri in acest sezon pentru Espanyol, are o clauza de reziliere de 30 milioane de euro, iar Arsenal si Valencia s-au aratat interesate de un transfer din vara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!