Adriano Barcelona Spania

Alerta la Barcelona dupa un control medical de rutina: un titular are probleme cu inima si rateaza toata pregatirea din presezon!

Un jucator important din lotul lui Luis Enrique rateaza toata perioada de pregatire din presezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iulie 2014, 08:51
Data actualizarii: Joi 17 Iulie 2014, 11:29

Alerta la Barcelona, dupa ce medicii echipei au descoperit, in urma unui control de rutina, ca brazilianul Adriano sufera de o aritmie cardiaca, scrie publicatia El Mundo Deportivo.

Stafful medical a stabilit ca fundasul de 29 de ani are nevoie de o pauza intre 4 si 6 saptamani, ceea ce inseamna ca va rata toata perioada de pregatire din presezon.

Zilele trecute, Adriano a resimtit o oboseala care nu i-a permis sa se antreneze normal, alaturi de echipa, iar Luis Enrique nu se va putea baza pe el nici in urmatoarea perioada.

"Staful medical ne-a informat ca jucatorul Adriano Correia a fost supus unei electrocardiograme in urma unei probleme cardiace, descoperita in timpul vizitei medicale dinaintea sezonului. Jucatorul va fi absent intre patru si sase saptamani. El va participa la antrenamente fizice si speciale in aceasta perioada", a anuntat clubul catalan, intr-un comunicat.

Adriano Correia a fost un jucator important pentru catalani sezonul trecut - a jucat 26 de meciuri si a marcat 3 goluri in campionat.

Modifică setările cookies