Alarma la Barca! Puyol pleaca la finalul sezonului! Messi sta pana in 2016!

Barcelona Carles Puyol Lionel Messi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2009, 10:22
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2009, 10:34

Presa din Spania anunta ca Puyol se gandeste sa paraseasca Barca la finalul sezonului, in timp ce Messi si Iniesta s-au legat pe viata de clubul catalan!

Dupa ce a castigat tot ce se putea castiga cu Barca de mai multe ori, Carles Puyol va pleca. Desi Juan Laporta a anuntat ca est dispus la negocieri cu jucatorul pentru prelungirea contractului, discutia dintre cei doi intarzie sa aibe loc.

Potrivit ziarului AS, Puyol nu este de acord cu oferta invitiala a Barcei, care dorea sa ii prelungeasca cu doar doi ani contractul. Fundasul in varsta de 32 de ani are oferte de la Manchester City si Chelsea, in Milan a facut cea mai buna oferta de pana acum, anunta ziaristii spanioli.

Chygrynskiy il scoate din echipa! Ucraineanul venit de la Sahtior il poate scoate pe capitanul Barcei din prima echipa. Acesta ar urma sa faca cuplu in aparare cu Marquez sau Pique, in cazul in care Puyol se va hotari sa plece.

MESSI SI INIESTA, PANA IN 2016!
Lionel Messi va semna un nou contract cu FC Barcelona, care il va lega practic pe viata de echipa lui Guardiola. Argentinianul va deveni cel mai bine platit jucator din curtea Barcei, peste suedezul Ibrahimovic. Ziarul catalan Sport anunta ca Messi va semna pentru 10 milioane de euro pe an plus bonusuri legate de performanta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!