Samuel Umtiti fc barcelona Spania

A fost lăsat acasă! Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Barcelonei nu a făcut deplasarea pentru turneul din SUA

Samuel Umtiti şi alţi doi jucători din lotul Barcelonei au fost lăsaţi acasă de antrenorul Xavi, astfel că nu fac deplasarea în Statele Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Iulie 2022, 18:44
Data actualizarii: Sambata 16 Iulie 2022, 18:44

FC Barcelona a anunţat pe propriul site lotul de 28 de jucători care va face deplasarea în turneul din Statele Unite ale Americii. 

Umtiti a fost lăsat ”acasă” de FC Barcelona!

Antrenorul Xavi Hernandez a lăsat acasă trei fotbalişti: pe portarul Neto, pe fundaşul Samuel Umititi şi pe atacantul Martin Braithwaite.

Umtiti, care a fost aproape de un transfer la Rennes în această pauză competiţională, este pus pe lista jucătorilor care pot fi cedaţi de clubul catalan.

Conform Catalunya Radio, francezul a ratat mutarea la Rennes în urma faptului că nu a reuşit să treacă testele medicale.

FC Barcelona va efectua un turneu de patru meciuri amicale în Statele Unite, înre 16 şi 31 iulie. Adversarii catalanilor vor fi Inter Miami, Real Madrid, Juventus Torino şi New York Red Bulls, scrie News.ro.

Modifică setările cookies