A fost inger si demon pentru Atletico, dar a castigat un contract nou! Spaniolii anunta ca Fernando Torres va ramane la Madrid, de unde s-ar putea retrage

A fost inger si demon pentru Atletico, dar a castigat un contract nou! Spaniolii anunta ca Fernando Torres va ramane la Madrid, de unde s-ar putea retrage

Fernando Torres a fost inger si demon pentru Atletico in turul sferturilor Ligii Campionilor. Atacantul a marcat in poarta Barcelonei, dar a fost apoi eliminat pentru doua galbene primite in decurs de doar 10 minute. 

Chiar daca eliminarea lui a dus la infrangerea lui Atletico pe Camp Nou, formatia lui Diego Simeone fiind nevoita sa joace in inferioritate pe Camp Nou timp de aproape 60 de minute, Fernando Torres i-a castigat pe sefi.

Ajuns la 32 de ani, Fernando Torres, atacantul din lotul lui Atletico cu cele mai multe goluri impotriva Barcelonei, 11 la numar, va ramane si in sezonul urmator pe Vicente Calderon.

Jurnalistii spanioli ai Onda Cero spun ca Atletico ii va oferi lui Fernando Torres un nou contract din vara, urmand ca fotbalistul sa aleaga daca va continua la Madrid cu posibilitatea de a-si incheia cariera in tricoul echipei pe care o iubeste.

De la revenirea la Atletico, Torres a jucat 42 de meciuri si a marcat 9 goluri. Acesta a mai jucat pe Calderon intre 2001 si 2007, cand a bifat 214 aparitii si 82 de goluri.

Atletico l-a salvat pe Torres in 2015, dupa un periplu mai putin fericit al acestuia la Chelsea si mai apoi la AC Milan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies