VIDEO / Un arbitru a eliminat o echipa intreaga dupa o revolta la un meci din Argentina!

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Martie 2009, 12:24

S-a dovedit! Fanii din America de Sud nu se pot uita la un meci mai mult de cinci minute fara sa se ia la pumni! Mai nou, nici jucatorii nu sunt cuminti!

Un meci din divizia a treia din Argentina s-a terminat PROST pentru echipa oaspete. Chiar daca incidentele nu mai surprind pe nimeni, merita povestite.

A fost odata ca niciodata in divizia C din Argentina o echipa pe nume Barracas Bolivar, care ducea o lupta pe viata si pe moarte cu rivalii de la General Lamadrid. La scorul de 3-0 pentru gazde, oaspetii de la Lamadrid nu au mai suportat rusinea si au inceput razboiul...pe bune. Totul a inceput cand trei jucatori si patru memebrii ai staff-ului celor de la Lamadrid au intrat in conflict cu fanii lui Barracas. Restul coechipierilor au fost revoltati de atitudinea ostila a fanilor si au sarit in apararea colegilor. Bataia generala a inceput. Dupa ce mai multi pumni au fost aruncati in stanga si in dreapta, partida a fost intrerupta dupa o ora de joc. Si pentru ca povestea sa se incheie apoteotic, arbitrul si-a intrat si el in rol la final - a eliminat toata echipa Lamadrid, plus sapte rezerve, in total 18 cartonase rosii.

Sursa VIDEO: YouTube

Austria va impune carantina obligatorie pentru români, în urma creșterii cazurilor de Covid-19
BRAT