FIFA 16 EA Sports Show

Revolutie in lumea gamerilor | EA Sports, gata sa lanseze FIFA 16 pentru FEMEI: Hope Solo si Alex Morgan, intre vedete! 

EA Sports, celebra companie care produce jocul virtual FIFA, dar si alte simulatoare cu vanzari de milioane de dolari, e gata sa lanseze si varianta cu si pentru femei - "Women's Football Fifa 16".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 17:39
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 17:48

EA Sports va bifa o premiera absoluta in lumea jocurilor virtuale, urmand sa lanseze curand jocul Women's Football FIFA 16. Producatorul jocului a filmat deja un trailer, in care apar staruri ale fotbalului feminin, precum Alex Morgan ori Stephanie Houghton.

Gamerii vor avea de ales, potrivit primelor dezvaluiri ale producatorilor, dintre 12 echipe nationale de fotbal feminin si vor putea juca atat offline, cat si online.

Fotbalul feminin a capatat tot mai multa atentie si popularitate in ultimii ani, investitiile crescand serios, odata cu calitatea jucatoarelor.

Acest sport se bucura de o mare popularitate si peste ocean, in Statele Unite, acolo unde activeaza jucatoare precum Hope Solo, Alex Morgan ori Abby Wambach.

De asemenea, stadionul Wembley a gazduit primul meci de fotbal feminin, intre nationalele Angliei si Germaniei, in noiembrie 2014, partida bucurandu-se de un numar foarte mare de spectatori.

Modifică setările cookies