FIFA 14 EA Sports Lionel Messi Show

PREMIERA intr-un joc de fotbal! Asa ceva nu s-a mai facut niciodata! Vezi filmuletul GENIAL cu Messi, Xavi si Iniesta de la FIFA 14: VIDEO

Jocul FIFA 14 a fost prezentat pe larg la celebra conventie E3 ce a avut loc incepand cu 11 iunie in LA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2013, 12:27
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2013, 12:35

In aceste zile a avut loc conventia E3 in Los Angeles in care au fost prezentate jocuri de la cele mai importante companii din domeniu. Unul dintre cele mai asteptate momente a fost, ca in fiecare an, prezentarea jocului FIFA 14. Si nu a dezamagit nici de aceasta data!

Pentru prima data in istoria jocurilor de fotbal s-a lucrat la modul in care reactioneaza fanii din tribune in timpul meciurilor si la atmosfera creata - mai mult, inainte de startul meciurilor galeriile celor mai importante echipe din joc vor afisa coregrafii! Ultimele inovatii prezentate sunt Living Stadiums, Pro Instincts, Precision Movement sau Elite Technique.

Messi este omul de pe coperta viitorului joc si apare si in clipul de prezentare. "Cand merg pe teren, personal, consider ca e cel mai linistitor moment. Sunt pregatit sa fac ceea ce fac mereu, sa joc fotbal si sa fac ce pot mai bine" spune Messi in clipul de mai jos. Colegii lui de la Barca, Pique, Cesc, Xavi si Iniesta apar si ei.

FIFA 14 va fi lansat pe Xbox 360, PlayStation 3 si PC in data de 27 septembrie.

Inovatiile pentru FIFA 14

Pure Shot: Jucatorii vor incerca sa se plaseze cat mai bine pentru sut, dar asta va depinde de pozitia lor pe teren si de cum le vine mingea catre picior. Ei se vor folosi de ce au la dispozitie, asta insemnand ca exista posibilitatea sa suteze chiar daca sunt lipsiti de echilibru sau pot suta grabiti scazand acuratetea si puterea sutului lor.

Real Ball Physics: Traiectoria mingii din momentul in care a fost sutata va fi determinata de noi formule ce vor faciliza suturile precum cele puternice de la distanta sau cele cu efect.

Protect the Ball: Aceasta noua mecanica intuitiva va permite jucatorilor sa se interpuna intre adversar si minge la orice viteza. Cand un jucator care are posesia este tras, acesta va putea contracara punandu-se in fata adversarului si protejand mingea. De asemenea, un jucator va putea sa lupte pentru minge inainte sa ajunga la aceasta utilizandu-se de corpul sau. Aceasta caracteristica este menita sa faciliteze dominarea mijlocului terenului.

Teammate Intelligence: Reprezinta o imbunatatire a decizilor luate de catre coechipieri atat in atac cat si in defensiva.

Global Scouting Network: In modul Career se va putea dezvolta si imbunatati reteaua de cautare a jucatorilor (in vederea unor transferuri). Fotbalistii vor putea fi evaluati pentru a se releva calitatile necesare pentru imbunatatirea echipei manageriate. Noua interfata va permite o mai usoara navigare, mai putine intreruperi si rapoarte in timp real cu privire la jucatorii cautati.

(sursa Wikipedia)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies