O echipa din Romania poate ajunge in Cartea Recordurilor: tatal si fiul, coechipieri!

Autor: Sport.ro
Marti 15 Martie 2011, 10:55

	O echipa din Romania poate ajunge in Cartea Recordurilor: tatal si fiul, coechipieri!

AFC Filipestii de Padure, o echipa de Liga a III-a, e aproape de Cartea Recordurilor. La echipa joaca fostul international Daniel Chirita (37 de ani) si fiul sau Alexandru, 14 ani si 8 luni. Cei doi au jucat deja doua meciuri impreuna, primul - fundas, al doilea - extrema.

"E imprumutat pana la vara si, veti vedea, in meciuri cu adversari mai modesti si, dupa ce se va acomoda si el putin cu nivelul, ca va juca mult mai bine. In doi ani, daca va fi serios si cuminte, va creste mult. Pe Alex l-am conceput imediat dupa ce am castigat Cupa cu Petrolul Ploiesti, trofeul din 1995. Sper ca asta mic sa ajunga mai mare decat mine. Mult mai mare", spune Daniel Chirita in Libertatea.

3 cazuri in istorie!

In 1990, Ian Bowyer (59 de ani) si fiul sau Gary (40 de ani) au jucat impreuna pentru Hereford.

George Eastham, campion mondial cu Anglia in 1966, si tatal sau, George senior, au jucat in acealasi timp pentru Ards, o formatie dintr-o liga inferioara din Irlanda de Nord, in perioada 1953-1956. Seniorul era si managerul clubului.

Scotianul Alec Herd (Manchester United, in perioda sa de glorie) si fiul sau David au evoluat iin acelasi timp, in 1951, pentru Stockport, in Anglia (liga a patra).

Au fost selectionati, insa nu au apucat sa joace impreuna!
Eidur Gudjohnsen (32 de ani), care a jucat la Chelsea, Barcelona, Tottenham si Bolton a fost selectionat la echipa nationala pe cand avea 17 ani, iar tatal sau Arnor Gudjohnsen era deja jucator de baza. Cei doi nu au apucat sa joace impreuna, insa au fost selectionati pentru acelasi meci.

Sursa foto : Libertatea

Orban neagă posibilitatea instituirii unui "lockdown" după parlamentare: "O minciună gogonată"
BRAT

Modifică setările cookies