FIFA 14 EA Sports fc barcelona Show

Momentul pe care il asteptau toti fanii Barcelonei! ANUNTUL facut astazi de EA Sports inainte de lansarea FIFA 14:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Iulie 2013, 17:04
Data actualizarii: Miercuri 31 Iulie 2013, 17:14

EA Sports, producatorul celebrei serii FIFA, a anuntat astazi ca s-a ajuns la un acord cu clubul FC Barcelona! "FIFA 14 EA SPORTS becomes the official video game partner of FC Barcelona".

Brandul care este lider in jocurile digitale de sport va fi partenerul oficial si exclusiv al celor de la FC Barcelona in urmatorii 3 ani! Cei de la Barcelona o iau astfel pe urmele unor nume importante din fotbal precum Valencia din La Liga; Tottenham si Manchester City din Premier League; Borussia Dortmund din Bundesliga; Olympique Lyon si Paris Saint-Germain din Ligue 1, si AC Milan din Serie A.

Ultimul joc din serie, Fifa 13, a fost extrem de apreciat, primind note mari de la site-urile de specialitate. FIFA 13 s-a vandut in peste 1 milion de unitati in primele 48 de ore doar in Marea Britanie si 7,4 in primele 4 saptamani la nivel global. Pana la sfarsitul lui 2012, Fifa 13 s-a vandut in peste 12 milioane de bucati!

FIFA 14 va fi lansat pentru Playstation, Xbox si Microsoft PC pe 27 septembrie

Modifică setările cookies