3 x 30 de milioane! David Moyes planuieste CEL PUTIN o mutare BOMBA in aceasta vara! Ce fotbalisti de la Juve, Real si Barca vrea:

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 15:30

	3 x 30 de milioane! David Moyes planuieste CEL PUTIN o mutare BOMBA in aceasta vara! Ce fotbalisti de la Juve, Real si Barca vrea:

►Pentru prima oara in Romania! Inchidem Podul Basarab, IN DIRECT la Sport.ro, sambata la miezul noptii: Facem din Noapte Zi!

Cea mai recenta tinta a lui David Moyes este italianul Claudio Marchisio. "Diavolii Rosii" mai negociaza si cu Luka Modric, dar nu si-au luat gandul nici de la Cesc Fabregas.

Dupa ce a intampinat dificultati in aducerea lui Fabregas de la Barca, Manchester a gasit imediat alternative. Englezii se pregatesc sa-i faca o oferta de 30 de milioane de euro mijlocasului lui Juventus, Claudio Marchisio. Italianul in varsta de 27 de ani joaca la Juventus de cand si-a inceput cariera, iar din 2007 face parte si din nationala Italiei.

Al doilea pe lista "Diavolilor" este croatul Luka Modric. Mijlocasul cumparat anul trecut de Real Madrid a avut un start dificil, dar in 2013 performantele sale s-au imbunatatit. Manchester e dispusa sa ofere 30 de milioane de euro pentru Modric. Banii proveniti din vanzarea mijlocasului croat ar putea fi investiti in transferul lui Bale, pe care Real insista sa-l aduca la echipa.

Fabregas ramane, insa, prioritatea englezilor. Barcelona a refuzat deja doua oferte pentru internationalul spaniol si a dat de inteles ca o va refuza si pe a treia, daca va fi nevoie. Intors din vacanta, Fabregas a reluat antrenamentele alaturi de formatia spaniola. Gerardo Martino a fost foarte categoric cu privire la transfer: Fabregas nu pleaca de la Barca! Manchester nu se lasa cu una-cu doua si insista in continuare asupra transferului.


 

Niciun județ fără cazuri noi de Covid-19. Unde s-au înregistrat cele mai multe infectări în 24 de ore
BRAT