Bobonete Las Fierbinti Mihai Bobonete Spartacus Iazul Show

Inaintea noului sezon din Las Fierbinti, Bobonete a inceput sezonul in Liga a 5-a: echipa lui are acelasi sponsor ca NATIONALA :)

Bobo a tradat Fierbintiul si joaca pentru Iazu! Inaintea noului sezon al serialului Las Fierbinti, care va incepe la ProTV, Mihai Bobonete a inceput si sezonul in Liga a 5-a la fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Septembrie 2016, 09:25
Data actualizarii: Sambata 10 Septembrie 2016, 09:52

Cunoscut pentru rolul sau din Las Fierbinti, dar si pentru showurile sale de stand up comedy, Mihai Bobonete are un secret pe care nu multi il cunosc: este si fotbalist.

Bobo joaca fotbal de la 10 ani si se recomanda ca fiind titularul postului de extrema dreapta la Spartacus Iazu. Acesta evolueaza alaturi de echipa sa in Liga a 5-a, intr-o divizie in care mai joaca Victoria Bordusani, Victoria Scanteia si Gloria Ograda.

In ultimul meci, Bobo a dat chiar 3 pase de gol in meciul cu rivalii din Bordusani.

Spartacus Iazu are acelasi sponsor tehnic precum nationala Romaniei si CSU Craiova. Cei de la Iazu joaca in echipamente visinii.

Mare fan al Craiovei, Bobonete simpatizeaza si cu Atletico Madrid. Acesta este bun prieten cu doi fotbalisti ai echipei sale preferate, Universitatea Craiova: Bogdan Vatajelu si Andrei Ivan.

Modifică setările cookies