ImbaTamas, campion mondial! Sandu a povestit cum l-a imbatat Tamas pe Prodan pe terasa de la Bamboo: "Au cazut amandoi ca lemnele" :)

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 21:59

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Invitat special in aceasta seara in platoul Sport.ro, Mircea Sandu a povestit un episod 'ametitor' de la o reunirea a echipei nationale in 2011.

"Mie imi pare foarte rau pentru Mutu si Tamas... Tamas are un suflet exceptional si e puternic ca un taur. Pacat ca si-a piedut din energii pe alte lucruri. Eu il cunosc pe taica-su, e terminat omul. Tamas e casatorit, are si copii..."

"Chiriches nu bea, la el a fost doar o intamplare. Chiriches nu e asa, dar Tamas bea, nene, cand se apuca!"

"Pai, cand l-am trimis eu o data pe Didi Prodan dupa el, pe terasa la Bamboo... Didi, care nu mai bea demult, a zis ca sa-l imbuneze: <<Hai, bai, ca beau si eu un pahar cu tine>>. Au baut, au baut si au cazut amandoi ca lemnele", a povestit Mircea Sandu.

CE A MAI DECLARAT SANDU

► "Stadionul national arena are o gramada de probleme"

"In primul rand gazonul, asta e cea mai importanta problema. Dar lucrurile se rezolva simplu. Trebuie decopertat tot, refacute straturile si cumparate niste utilaje speciale, de fotosinteza, si asa mai departe."

"Mai sunt si alte probleme, legate si de parcarea subterana..."

"Pentru organizarea Campionatului European din 2020, cea mai mare problema este stadionul. Sigur, mai e si infrastructura."

"In Romania nu mai exista spagi la arbitri si nici meciuri trucate, va asigur de asta"

Cosmin Olaroiu vine in Romania doar daca i se ofera echipa nationala"

► "Fostii fotbalisti care au acum probleme cu banii vor fi ajutati. Exista un fond, se ocupa Liga. Sunt rente de 200, 300 de euro. Sunt doua categorii, Liga se ocupa de aceasta problema."

► "Mutu si Sanmartean la nationala? Cine ar fi nebun sa nu-i cheme daca joaca bine? Nu face nimeni aceasta greseala, daca ei vor avea evolutii bune."

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies