Alex Piturca Khazar Lankaran Oana paveluc Show

Alex Piturca nu are timp de iubita in Azerbaidjan: "Nu o aduc pe Oana cu mine!"

Alex Piturca (27 de ani) a ajuns la Khazar Lankaran.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2011, 10:22
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2011, 10:25

"Nu vreau sa comentez prea multe, dar era clar ca nu mai puteam ramane in situatia in care s-a trezit tatal meu. Totusi, eu m-am inteles bine cu toata lumea, inclusiv cu patronul, de aceea am reusit sa intrerup contractul amiabil. Mai am de primit bani. Sa vedem daca o sa-i mai recuperez...

Am avut oferte si din tara, insa pe moment cea mai potrivita varianta mi s-a parut a fi acest transfer, poate si din punct de vedere financiar. Ana Maria Prodan m-a convins, dar nu as fi acceptat ideea daca echipa nu ar fi fost antrenata de Mircea Rednic si nu ar mai fi fost si alti noua jucatori romani aici. Oricum, simteam nevoia unei noi provocari, iar Lankaran e o formatie cu buget de cateva milioane de euro.

Daca o sa o aduc pe Oana Paveluc in Azerbaidjan? Nu cred! Programul o sa fie foarte dificil. Vom sta doua-trei zile pe saptamana in Baku, apoi mergem in Lankaran, unde avem cantonamente, si dupa, meciuri acasa sau in deplasare. Nu as avea timp de ea”, spune Piturca in Libertatea.

“Alex nu m-a atras pentru ca era fotbalist. Nici nu stiam ca face parte din lumea asta. Initial, am crezut ca e un alt tanar care incearca o vrajeala, sa vada daca merge”, a declarat Oana.

Modifică setările cookies