"Zeita Razboiului", noua senzatie pe internet! Cum a reactionat tanara din imagine in momentul in care si-a spart nasul: VIDEO

"Zeita Razboiului", noua senzatie pe internet! Cum a reactionat tanara din imagine in momentul in care si-a spart nasul: VIDEO

O tanara rugbysta din Statele Unite e noua senzatie a retelelor de socializare, dupa ce a fost protagonista unei accidentari dure intr-un meci disputat in campionatul universitar.

Georgia Page a ajuns vedeta peste noapte, iar internetul vuieste la tastarea numelui ei. Tanara sportiva, legitimata la echipa universitatii Lindenwood din Missouri, Statele Unite, nu s-a remarcat printr-o faza spectaculoasa, insa prin spiritul ei incredibil. 

Aceasta s-a accidentat grav la o faza de joc, in urma unui placaj dur, insa a continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Georgia a primit ingrijiri pe marginea terenului si a revenit alaturi de coechipierele sale.

"Vreau sa fiu un bun ambasador al rugbyului si al echipei mele. Nu am facut-o pentru mine, ci pentru echipa", a spus tanara dupa meci.

Internautii au numit-o pe Georgia si "Zeita Razboiului", in timp ce altii au asalatat-o cu mesaje pe Twitter, intre care si cateva invitatii in oras :)

"Ma amuza numele pe care mi le dau unii. Pot spune ca toate fetele care joaca rugby sunt niste razboinice", a mai spus ea.

Citeste si:Rugby
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies