A primit o scrisoare de la un pusti de 12 ani si a postat-o imediat pe net! Faza geniala cu Brian O'Driscoll, starul Irlandei

A primit o scrisoare de la un pusti de 12 ani si a postat-o imediat pe net! Faza geniala cu Brian O'Driscoll, starul Irlandei

► In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Brian O'Driscoll, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de rugby din lume, star al nationalei Irlandei si al celor de la Leinster Rugby, se tine de poante. In varsta de 35 de ani, fostul capitan al Irlandei, cel care a castigat de doua ori Turneul celor Sase Natiuni cu tara sa, continua sa joace pentru cei de la Leinster, unde este unul dintre idolii fanilor, dupa cei 15 ani petrecuti la echipa.

Printre fanii sai se afla si un pusti de 12 ani din Dublin, care i-a adresat lui O'Driscoll o scrisoare cu care l-a "inmuiat" de tot pe acesta. Jucatorul a primit scrisoarea cand pleca de la antrenament, pustiul urmarindu-l pana la masina.

Cand a citit-o, irlandezul s-a emotionat pana la lacrimi, pentru ca mai apoi sa rada de colegul sau Jamie Heaslip, care era si el unul dintre "actorii" din scrisoare.

"Am vrut doar sa iti spun <<multumesc>>! Irlanda nu ar fi reusit niciodata ceea ce a reusit fara tine! Tatal meu zice ca e mai bun ca tine, doar ca nu vrea sa te faca de ras. Iti zic eu...nu este nici macar aproape de nivelul tau! Si ca sa nu mai zic, Brian, ca tu esti un dansator mult mai bun decat Jamie Heaslip. L-am vazut la Kodaline duminica si are doua picioare stangi! Dar trebuie sa-l intelegem, este din Kildare, trebuie sa il iertam. Daca te plictisesti dupa retragere, as putea sa vorbesc eu cu Joe Schmidt (n.r selectionerul nationalei Irlandei) despre asta", i-a scris pustiul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies