Pronosticuri Sportive

Serie A revine în forță! Ponturi pentru AC Milan – AS Roma și Juventus – Napoli (P)

Serie A programează joi nu mai puțin de 10 partide. În lumina reflectoarelor se află cele două mari derby-uri, Milan – Roma și Juventus – Napoli, ambele partide având implicații atât în lupta pentru titlu, cât și în cea pentru un loc în Top 4.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 10:00
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 11:11

Pasionat de cazinou? Vezi aici cele mai bune strategii ruletă și mărește-ți șansele de câștig!

AC Milan, final de an dezamăgitor.

AC Milan ocupă momentan locul secund în Serie A, la 4 puncte în spatele liderului Inter. Astfel, prima parte a sezonului poate să fie considerată una reușită.

Există câteva lucruri care lasă o umbră destul de întunecată și care aduc nemulțumire în rândul fanilor.

În primul rând, eliminarea din cupele europene. Deși AC Milan era în pole position pentru a termina pe locul secund grupa din Champions League, a venit acea înfrângere total neașteptată cu Liverpool, 1-2, chiar pe San Siro.

Surpriza vine din faptul că Liverpool era deja calificată și a trimis pe teren o echipă cu multe rezerve. Chiar și așa, Milan nu a putut să câștige. Mai mult, prin acest eșec a terminat pe ultimul loc grupa și a ratat inclusiv Europa League.

În Serie A, deși lucrurile stau bine dacă le privim superficial, au existat multe episoade negative, în special în final de 2021.

Milan are doar o victorie în ultimele 4 partide, chiar în epilogul anului: 4-2 la Empoli.

În ultimul meci de acasă, “diavolii” au cedat 0-1 cu Napoli, derby foarte important în lupta pentru titlu. Iar la Udinese, Milan a egalat în ultimul minut printr-o reușită a lui Ibrahimovic.

Multe se pot schimba după această pauză de iarnă, însă jocul celor din Milano a fost haotic în ultimele luni, iar apărarea a arătat mari slăbiciuni.

Mourinho încă lucrează la proiectul AS Roma.

AS Roma este pe 6, visând la un loc de Champions League. Distanța până la ocupanta poziției a 4-a, Atalanta, este de 6 puncte, așadar Roma poate să spere în continuare, deși lupta pare foarte dificilă. Atuul oaspeților de astăzi se numește Mourinho, antrenorul portughez încercând să construiască o echipă de titlu în capitala Italiei.

Drumul până acolo este foarte lung, iar Roma are nevoie de multe întăriri.

Roma a început deja campania de achiziții, făcând o ofertă pentru Maitland-Niles. Arsenal încă nu a acceptat-o, însă cât de curând tranzacția va fi efectuată.

Următorul pe lista se pare că ar fi Ndombele (Tottenham), deși aceste zvonuri încă nu sunt confirmate de club.

Revenind la campionat, forma Romei este una bună, având 4 meciuri fără eșec.

Însă, AS Roma este una dintre cele mai inconstante și imprevizibile echipe din Europa. După victoria entuziasmantă de la Atalanta, 4-1, a urmat un 1-1 chinuit cu Sampdoria, în ultimul meci din 2021.

Rămâne de văzut ce față vor arăta capitolinii astăzi.

Pariul merge pe numărul de goluri. Ambele echipe au defensive șubrede, însă pot compensa pe fază de atac. Peste 2.5 reușite are o cotă bună, de 1.72.

Juventus – Napoli, meciul care confirmă revirimentul gazdelor?

Juventus a avut un start de sezon mizerabil, total atipic pentru cea mai galonată echipă italiană a ultimului deceniu.

Finalul de an a fost însă foarte bun, cu 6 meciuri fără eșec.

Astfel, Juventus a ajuns până pe locul 5, cu șanse reale a de termina pe o poziție de Champions League.

Evident, situația în continuare este dezamăgitoare. Juventus încă nu arată un joc prea convingător, iar rezultatele pozitive au venit împotriva unor oponenți modești (Salernitana, Bologna, Genoa, Cagliari)

Napoli a fost cea mai bună echipă în startul sezonului, mult timp ocupând poziția de lider.

Însă, finalul de an a fost foarte slab pentru oaspeți, cu doar o victorie în ultimele 5 etape.

Rezultatul este un loc 3 ocupat de Napoli, la 7 puncte sub liderul Inter. În aceste condiții, titlul este din ce în ce mai îndepărtat, iar trupa lui Spalletti tremură chiar și pentru o poziție în Top 4.

Meciul este de o importanță capitală pentru ambele echipe. Juventus dorește să se apropie de top 4 iar Napoli trage cu dinții să rămână acolo. În acest sezon, Napoli a fost echipa mai solidă, însă forma celor două pe final de an s-a inversat, Juventus având rezultatele pozitive.

Totuși, mizez pe un meci bun făcut de Napoli. În ultima deplasare a câștigat 1-0 la Milan, reușind foarte bine să se motiveze. Iar acum joacă împotriva cele mai mari rivale.

X2 are o cotă excelentă de 1.93. Pontul îl puteți găsi la toate casele de pariuri sportive online.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Modifică setările cookies