Pronosticuri Sportive

Duelul (con)damnatelor? Pontul zilei vine de la Academica Clinceni vs. Dinamo București (P)

Academica Clinceni închide clasamentul, însă deschide etapa a 18-a din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 12:07
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 12:16

Meciul este foarte important pentru gazde, însă și Dinamo București se află în aceeași situație critică. Victoria este tot ceea ce contează pentru aceste combatante, iar noi am căutat (și găsit) cele mai bune cote la pariuri pentru acest meci.

Dinamo București, 8 din 8 în deplasare. Înfrângeri!

Dinamo este pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu doar 9 puncte acumulare în 17 etape. Situația este rușinoasă pentru club, deprimantă pentru suporteri, însă timp de redresare încă mai există.

Speranța este un play-out bun, acolo puncte înjumătățindu-se.

Dinamo are o sumedenie de probleme. Situația financiară nu este deloc roz, “câinii” sunt amenințați permanent cu depunctarea, iar lotul este unul lipsit de valoare și omogenitate.

O altă problemă este situația meciurilor din deplasare. 8 jucate, 8 pierdute, trupa din capitală venind după 1-2 la Voluntari, 1-4 la Sepsi și 1-2 la Gaz Metan Mediaș.

Statistica încurajatoare este faptul că în toate aceste meciuri au înscris.

Acest meci devine foarte important, din punct de vedere al punctelor puse în joc, însă mai ales al moralului.

Cu o victorie, Dinamo construiește o mică fundație pe care poate să clădească în viitor. Cu o înfrângere însă, trupa din “Ștefan cel Mare” poate să-și semneze condamnarea.

Chirilă, antrenorul lui Schrödinger

Academica Clinceni este în aceeași situație disperată precum Dinamo. Echipa gazdă are doar 4 puncte în 17 etape, toate venite în urma unor remize.

Astfel, Clinceni caută aici primul succes din acest sezon.

Probleme la Academica nu sunt doar sportive. Clubul are mari dificultăți financiare, a aplicat pentru a intra în insolvență, iar unii jucători de bază deja și-au depus memorii, ei fiind neplătiți de 3 luni.

Fără bani, fără puncte și fără moral, este greu să credem că această echipă va juca și în sezonul viitor al Ligii 1.

Mai mult decât atât, Academica se află în centrul unui scandal cu iz autohton. Antrenorului Ionuț Chirilă i s-a propus rezilierea contractului, însă acesta a refuzat, așteptând o decizie unilaterală a clubului. El nu mai poate conduce echipa, fiind interzis la antrenamente, însă în același timp este în continuare, în acte, tehnicianul trupei ilfovene.

Iar viitorul antrenor, Flavius Stoican, stă pe margine și așteaptă să vadă desfășurarea acestui scandal.

O tragicomedie din care clubul nu are ce câștiga.

Vedem un meci al damnatelor, între două echipe care probabil vor retrograda. Însă, în această partidă, o să lupte pentru a scapă de acest destin.

Consider că partida va fi una deschisă, deoarece egalul nu ajută pe nimeni.

Peste 2 goluri handicap asiatic (miză returnată în cazul în care se marchează fix 2 goluri) are o cotă de 1.60 la casa de pariuri Betano. Un alt pariu teoretic bun este victorie Dinamo, la o cotă de 1.62.

Granada -  Deportivo Alaves, duelul mediocrității.

Mergem în La Liga, unde Granada are mari probleme în ceea ce privește retrogradarea. Echipa se află doar pe locul 16, la egalitate cu primul loc care duce direct în liga a 2-a, Cadiz.

Așadar, orice punct este important pentru gazde.

Granada nu cred că are un lot atât de modest, iar unele rezultate confirmă valoarea: 1-0 victorie cu Sevilla sau 2-2 etapa trecută la Bilbao.

Deportivo Alaves se află într-o situație similară. Oaspeții ocupă locul 15, având doar 2 puncte mai mult decât oponenții de aici.

Alaves vine după un 1-2 acasă cu Celta Vigo, însă în rest are niște rezultate chiar încurajatoare: 2-2 la Sevilla, 2-1 victorie cu Levante și 1-0 victorie împotriva celor de la Elche.

Ambele echipe sunt avide de puncte și au potențial ridicat în ceea ce privește ofensiva. Mergem pe un pariu identic celui anterior, peste 2 goluri handicap asiatic, la o cotă excelentă, de 1.85. Aceasta poate să fie inclusă în biletul zilei de vineri.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Modifică setările cookies