Marco Melandri:"Plec la Kawasaki la finalul sezonului"

Kawasaki Marco Melandri Moto GP ProMotor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 August 2008, 14:39
Data actualizarii: Miercuri 20 August 2008, 15:09
Fostul campion mondial la categoria 250cc a declarat pentru siteul oficial al Moto GP ca va parasi Ducati Marlboro Team la sfarsitul sezonului, pentru Kawasaki.

In urma "transferului" sau de la echipa satelit Honda Gresini, iarna trecuta, Melandri a cunoscut numai o cadere de forma. Datorita acestui sezon prost, Melandri a luat hotararea sa plece de la Ducati.

Inca de saptamana trecuta, Melandri isi cauta echipa pentru sezonul viitor si in cele din urma a reusit sa se inteleaga cu cei de la Kawasaki.

"Sper sa am niste rezultate bune in aceste sase curse care au mai ramas si dupa aceasta ma voi muta la o alta echipa. Voi alerga pentru Kawasaki sezonul viitor si cred ca aceasta este o sansa mare pe care o am." a declarat Marco Melandri.

Explicand de ce a facut aceasta mutare, Marco Melandri a declarat ca: "John Hopkins este un pilot bun si poate ca are nevoie de un coechipier mai bun ca sa fie mai motivat. Poate si eu am nevoie de acest gen de companie pentru a fi mai bine motivat, pentru ca eu chiar doresc sa cooperez cu coechipierul pe care il am. Sper ca va fi o experienta placuta."

In acest moment Marco Melandri ocupa locul numarul 15 in clasamentul pilotilor cu 41 de puncte. In ultima etapa din Moto GP care a avut loc in Cehia pe circuitul de la Brno, Marco Melandri a ocupat pozitia a saptea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!