ProMotor

Incident incredibil intre Valentino Rossi si Marquez. Spaniolul a intrat in el, Rossi l-a doborat cu piciorul! VIDEO

Faza incredibila in MP al Malaeziei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 11:44
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 11:54

Rossi si Marquez s-au acrosat cu 13 tururi ramase din MP al Malaeziei. Acesta din urma a intrat in Rossi intr-un viraj, iar italianul l-a impins cu piciorul pentru a-l indeparta, spaniolul cazand si abandonand cursa. Cei doi erau in lupta pentru locul 3, iar Rossi il acuza ca a condus murdar toata cursa, pentru a-l sicana in lupta pentru titlu cu Jorge Lorenzo.

CLICK AICI pentru VIDEO

"Din pacate, am pierdut mult timp cu Marc, m-a tinut pe loc in primele tururi, apoi in cel de-al 14-lea, am incercat sa intru larg in viraj, sa il incetinesc pe Marquez. Marc a pilotat doar pentru a-mi cauza mie probleme, am vrut sa scap, dar n-am putut. Apoi a intrat in mine. E pacat de ceea ce s-a intamplat, cred ca daca ar fi fost o cursa normala as fi putut lupta cu Jorge. La Valencia va fi o cursa si mai dificila", a spus Valentino Rossi dupa cursa.

Lorenzo cere insa depunctarea drastica a lui Rossi, care a fost deja depunctat cu 3 puncte dupa acest incident, desi echipa sa a depus contestatie: "Trebuie sa se faca dreptate. A fost un incident urat. Corect este ca Valentino sa fie sanctionat dur, pentru ca l-a impins clar pe Marc", a spus Jorge Lorenzo, la conferinta de presa de dupa terminarea cursei.

Rossi continua sa fie lider in clasamentul pilotilor desi mai are un avans de doar 7 puncte.

Clasament general:

1 Valentino Rossi 312 puncte
2 Jorge Lorenzo 305
3 Marc Marquez 222
4 Dani Pedrosa 190
5 Andrea Iannone 188 etc.
 

Modifică setările cookies