Incep inscrierile pentru "Romanii au talent", cel mai iubit show al romanilor!

Incep inscrierile pentru "Romanii au talent", cel mai iubit show al romanilor!

Ascensiunea romanilor talentati continua!

Pentru a cincea oara, "Romanii au talent", competitia nationala a adevaratelor talente, va aduce in fata telespectatorilor incepand din toamna, un nou sezon plin de neprevazut si creativitate.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si trofeul “Romanii au talent”, sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe acelasi site, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

La concurs pot participa toate persoanele rezidente in Romania si Republica Moldova. Toate nominalizarile se vor face prin completarea Formularului de Nominalizare disponibil pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro. Pentru „Vanatorul de talente” trebuie inclus cel putin un link valabil catre o inregistrare video a fiecaruia dintre candidatii nominalizati, disponibil pe site-uri de distributie a materialelor video, precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, etc sau uploadat materialul video chiar in formularul de inscriere. Toate inregistrarile video trebuie sa fie disponibile publicului larg, iar vanatorul de talente care doreste sa nominalizeze o persoana ce detine un anumit talent, trebuie sa o cunoasca personal pe aceasta.

“Romanii au talent” este emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente. Show-ul a obtinut rezultate record la PRO TV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare: 19,9 rating in anul 2011, 20,8 rating in 2012, 21,3 rating in 2013 si 22,8 rating in 2014. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Dupa ce, timp de patru sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a talentelor continua. Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din Romania.VIDEO PROTVPLUS.RO

Andreea Marin, cu iubitul în pădurile virgine

Andreea Marin și iubitul său au sărbătorit 3 ani de relație în inima pădurii indoneziene.


08:14
Corina Caragea, experiențe inedite in Thailanda

Corina Caragea povestește despre delicatesele culinare pe care le-a încercat în Bangkok, printre care și carnea de crocodil.


08:10
Maria Cârneci, prima apariție după moartea soțului

Maria Cârneci: "În ultimele zile soțul meu a simțit că va muri"


19:07
Sfaturi pentru slăbire sănătoasă

"Nutriționistul vă păzește de efectele nedorite ale dietelor"


15:04
Medicina chinezeazcă, pentru tratarea bolilor

În ce constă medicina chinezească și cum ne ajută plantele în tratarea bolilor?


15:17
Bronzul și riscul de cancer de piele

S. Trifan: "Din cauza soarelui, pielea mea era îmbătrânită"


12:31
Ce fel de mame suntem, în funcție de ziua nașterii

Anul 2020 este legat de energia feminină și relația cu mama.


11:21
Ce schimbări aduc noile buletine?

Noile buletine vor include o imagine facială și două amprente.


10:14
Vorbește Lumea - 20 Ianuarie Promo

00:45
Cu Busu, despre vreme și vremuri

10:53
Pensiile și alocațiile pentru copii vor crește în acest an, dar nu se știe cu cât
BRAT