OFICIAL! Nationala Angliei va avea doi antrenori! E o idee buna si pentru Romania?

Autor: Sport.ro
Luni 20 Septembrie 2010, 13:43

	OFICIAL! Nationala Angliei va avea doi antrenori! E o idee buna si pentru Romania?

Fabio Capello nu va mai fi singurul selectioner al Angliei. Federatie engleza a anuntat ca numirea va avea loc imediat dupa meciul cu Muntenegru din calificarile la EURO.

Ce lovitura pentru Capello! Federatia engleza va aduce inca un antrenor la nationala, a anuntat Sir Trevor Brooking, directorul de dezvoltare al FA.

Ziarul The Guardian scrie ca Stuart Pearce, selectionerul de la U21 a fost prima optine, insa mutarea depinde de barajul cu Romania din calificarile la EURO din luna octombrie. Oricum, noul antrenor trebuie sa fie 100% britanic!

"Cine vine trebuie sa lucreze cu toate grupele de varsta" a declarat Trevor Brooking.

"Noul antrenor nu este automat si viitorul selectioner al Angliei. Noul antrenor va trebui sa invete de la Fabio Capello" a mai spus acesta.

Alan Curbishley si Paul Ince sunt primii doi antrenori de pe lista federatiei engleze. Brian McDermott de la Reading, Sean O'Driscoll de la Doncaster si Kenny Jackett de la Millwall mai sunt pe lista FA.

Ideea cu doi selectioneri a ajuns si in Romania, dupa startul ratat in calificarile la EURO. Mai multi oameni de fotbal au propus ca Mircea Lucescu a vina director tehnic alaturi de Razvan.

Sabau a fost cel care a spus-o raspicat. "Nea Mircea multa experienta, poate sa ajute echipa nationala foarte mult. E posibil, la varsta dansului deja poate ca nu mai are nevoie de o provocare asa de mare la nivel european si probabil i-ar lua mai putin timp din viata lui personala sa-i dea o mana de ajutor lui Razvan. Poate sa fie o solutie, Razvan sa lucreze foarte mult si sa fie ajutat, pentru ca ai nevoie de multa experienta la echipa nationala - si dansul are", a declarat Sabau.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies