Dovada ca Messi face VRAJI! :) Argentinienii ar fi apelat la MAGIE NEAGRA ca sa se califice la Mondial
Joi 19 Octombrie 2017, 18:57

Dovada ca Messi face VRAJI! :) Argentinienii ar fi apelat la MAGIE NEAGRA ca sa se califice la Mondial

Presa din Argentina vine cu o veste halucinanta: nu Messi a fost eroul argentinienilor in partida cu Ecuador!

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Argentina avea nevoie de victorie in ultima partida din preliminarii, la Quito, cu Ecuador. Messi a dat recital dupa ce gazdele au deschis scorul, iar starul Barcei si-a dus nationala la turneul din Rusia cu un hattrick ce va ramane in istoria Argentinei.

S-a scris mult dupa acea seara magica a argentinienilor de la Quito si se scrie in continuare. Ziarul Clarin vine cu o veste halucinanta. Federatia argentiniana ar fi apelat la un vrajitor din La Plata pentru a ajuta nationala sa se califice la Cupa Mondiala.

Vrajitorul Brujo Manuel ar fi fost angajat la recomandarea lui Juan Sebastian Veron, care a apelat la el in perioada in care juca din cauza accidentarilor.

Manuel a confirmat ca a fost invitat sa vina cu echipa in Ecuador, dar nu a oferit detalii despre ritualul sau. "Am facut ce trebuia sa fac, am dat o mana de ajutor", a declarat acesta.

Jurnalistii de la Clarin sustin ca acesta a atins tricourile jucatorilor inainte de meci si a facut o plimbare spirituala in jurul stadionului pe care s-a disputat partida.

Veron a negat ca el ar fi fost cel care l-a recomandat pe Manuel. "Il stiu pentru ca suntem amandoi din orasul La Plata, insa nu l-am recomandat nimanui", a spus fostul jucator de la Manchester United.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /