Opinii

"Sa-i vanda sau nu?" Stefan Beldie scrie despre ce PIERDE si ce CASTIGA Steaua daca ii trimite pe Popa si Chipciu in Kazahstan

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 13:59
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 14:01

Aseara vorbeam cu un coleg de la sport.ro care-mi spunea ca Popa si Chipciu ar oferte si ca din iarna este posibil sa plece.

Astazi, cei de la Digi spun acelasi lucru – Popa si Chicpiu sunt pe lista celor de la Astana si ar putea fi cumparati in dorinta kazahilor de-a se intari pentru prezenta in Liga Campionilor.

In momentul acesta, apare insa o situatie interesanta.

Pe de o parte, multi dintre fanii Stelei ii reproseaza lui Becali ca vinde tot ce are mai bun echipa si investeste prea putin din ceea ce incaseaza pentru aducerea de inlocuitori valorosi.

Astfel, cel putin pentru anumite perioade de timp, forta echipei scade in mod evident si rateaza obiective importante.

Pe de alta parte, Chipciu este tinta celor mai vocale contestari si, desi nu-s de acord cu cei care spun care s-ar afla intr-o forma dezastruoasa, categoric se afla departe de forma care l-a facut un fotbalist atât de important pentru Steaua.

In cazul lui Popa lucrurile sunt mai simple: nu e vina lui.

Ce-nseamna asta? Asta inseamna ca evolutiile sale cad mereu sub influnenta nivelului de exprimare a echipei. Astfel, el e victima formei Stelei si mai putin victima propriei sale forme.

CITESTE AICI TOT ARTICOLUL

CITESTE SI

Modifică setările cookies