Liga 1

"Suporterii risca sa dezvolte un complex!" Stefan Beldie scrie despre "idei lipsa din programul meciului"

Stefan Beldie scrie despre programul meciului CS U Craiova - Steaua care a creat atatea controverse.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Aprilie 2017, 15:03
Data actualizarii: Luni 10 Aprilie 2017, 15:22

Inainte de orice, trebuie sa spun ca am citit de cateva ori acel program de meci, cu diferite ocazii. La un moment dat, chiar am si scris un text acolo, vorbind despre pasiunea pentru echipa Craiovei a unui om alaturi de care mi-am petrecut o parte din copilarie. Din ceea ce stiu eu, oamenii care concep programul de meci sunt fani reali ai echipei, nu primesc finantare de la club pentru actiunile lor, nu se consulta cu cineva din conducere apropo de temele pe care le abordeaza acolo.

Mai mult, tot din experienta personala cu unii dintre ei, categoric sunt indivizi independenti, care nu-si rotunjesc veniturile stand cu mana intinsa la Rotaru, cum se mai practica prin anumite parti. Prin urmare, ideea ca au scris la comanda lui Rotaru ca sa-l terfeleasca pe Becali e una falsa din punctul meu de vedere. Acum, dincolo de chestia marunta – vezi doamne ce nemernic e Rotaru, cum il ataca el pe Becali miseleste – eu cred ca altceva ar trebui remarcat.

Concret, e vorba de faptul ca unii dintre acei suporteri risca sa dezvolte curand un complex daca nu gasesc liniste apropo de cateva teme false.

Citeste restul articolului lui Stefan Beldie

Modifică setările cookies