"Cel mai periculos adversar pentru Morosanu" Florian Ceafalau, despre gala din 5 iulie, transmisa LIVE de PROTV

Catalin Morosanu gala morosanu Opinii
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 18:00
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 20:32

Morosanu are un adversar "invizibil" la gala din 5 iulie, de la Bucuresti.

Articol publicat de Florian Ceafalau

Catalin Morosanu va lupta in main event in gala de pe 5 iulie, transmisa in direct de PROTV. Evenimentul ii va avea in prim plan pe trei dintre cei mai cunoscuti romani din sporturile de contact, Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi si Ion Pascu.

"Moartea din Carpati" va lupta in main event, impotriva lui Freddy Kemayo, un francez pe care l-a infruntat prima data in urma cu 10 ani. Fiecare dintre cei doi are cate o victorie, insa nu francezul este principalul adversar al lui Morosanu, ci publicul, sau mai bine zis publicul "fantoma" din Capitala.

Bucurestiul este un oras aparte in ceea ce priveste sporturile de contact, evenimentele la care am fost in ultimii ani fiind deseori cu sala goala sau aproape goala, galele la care Polivalenta din Bucuresti s-a umplut macar pe jumatate putand fi numarate pe degetele de la o mana, si nu toate.

Bucurestenii au tendinta de a fi extrem de comozi si aroganti cand vine vorba de astfel de evenimente, insa daca nici Morosanu nu umple Polivalenta din Bucuresti, cum a facut-o cu toate salile pe unde a luptat in ultimii ani, de la Madrid la Torino si Chicago, atunci nu stiu cine o poate face, mai ales ca gala e plina de luptatori spectaculosi, un fight card cum rar vezi la galele romanesti.

Ceea ce nu inteleg fanii sporturilor de contact, este ca sportivii si in general sportul asta traieste in mare parte din bilete. Daca la galele de afara fanii platesc de la 30-50 de dolari in plus, la noi in tara costul unul bilet este sub 10 dolari.

Gala de joia viitoare arata foarte, foarte bine pe hartie, mai ales ca vom vedea la lucru 3 dintre cei mai buni luptatori pe care ii are Romania. Daca nici de data asta nu se umple Polivalenta, nu stiu cand o va face.

Sper ca Morosanu sa bifeze doua victorii joi seara, una in fata lui Kemayo, si una in fata traditiei nefericite din ultimii ani.

Gasiti bilete la eveniment aici, cel mai ieftin fiind 20 de lei: https://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-k-one-dfs-dynamite-fighting-show-bucuresti-sala-polivalenta-1050958/performance.html
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!