Opinii

5 concluzii dupa transferul lui Florin Tanase la Steaua! 3 jucatori care ar putea iesi din calcule dupa aceasta mutare si cum a ajuns Becali sa bage milioane in Academia Hagi

1.5 milioane de euro a platit Steaua pentru Florin Tanase. Pentru Gigi Becali, "bijuteria" lui Hagi reprezinta un pariu costisitor. Va fi castigator?

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2016, 08:18
Data actualizarii: Marti 09 August 2016, 08:50

5 concluzii scurte dupa ce Florin Tanase a ajuns la Steaua:

1. Cojocaru si Tudorie pot sa-si ia adio de la echipa de start. Pana acum au fost folositi datorita regulii U21. Niciunul dintre ei nu a impresionat pana acum.

2. Steaua poate sa se pregateasca sa-l vanda pe Hamroun. Transferul sau ar putea acoperi suma platita pentru Tanase, plus salariul sau. In ciuda unei intelegeri intre jucator si conducere, Hamroun isi doreste sa plece de la Steaua. Becali spera doar sa-l mai foloseasca pentru meciurile din Europa din acest sezon.

3. Gigi Becali investeste in Academia Hagi si Viitorul cu acest transfer: 1.5 milioane de euro pentru mutare, 30% sau cel putin 1 mil euro dintr-o viitoare vanzare plus bonusuri de performanta pentru Viitorul care se pot ridica la 800.000 euro (potrivit Gazeta Sporturilor). O suma cu care un club de playoff din Liga I isi poate acoperi 50% din buget.

4. Florin Tanase e al treilea cel mai scump transfer din istoria Stelei. Aici nu e vorba de statistica, ci de asumarea unei responsabilitati. Dupa ceva ani, Steaua incepe sa plateasca din nou pentru jucatori tineri. Ultima oara cand investea in fotbalisti U21 ii aducea la echipa pe Gardos si Chiriches, doua afaceri excelente.

5. Hagi devine principalul furnizor de jucatori pentru Steaua. Gabi Iancu a fost un esec, desi jucatorul are abia 22 de ani, dar Steaua se bazeaza acum pe Tosca, Mitrea, Aganovic, Achim si, ultimul sosit, Florin Tanase. Urmeaza Razvan Marin din sezonul viitor?

CITESTE SI

Modifică setările cookies