Stadionul echipei FC Copenhaga devine scoala pentru 200 de copii! Elevii vor studia temporar pe arena echipei de fotbal: "Speram sa aiba niste amintiri placute de aici"

Copenhaga #NeFacemBine Stadionul echipei FC Copenhaga devine scoala pentru 200 de copii! Elevii vor studia temporar pe arena echipei de fotbal: "Speram sa aiba niste amintiri placute de aici"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2020, 16:21
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2020, 16:46

Echipa de fotbal FC Copenhaga si-a oferit propriul stadion, arena Parken, pentru a ajuta la sustinerea cursurilor scolare.

Scolile publice si-au redeschis portile treptat in Danemarca, insa este recomandata in continuare o distantare sociala de 12 metri patrati pentru fiecare elev.

Mai multe spatii publice din Copenhaga au fost transformate in scoli pentru a veni in sprijinul elevilor.

Echipa de fotbal FC Copenhaga si-a oferit propriul stadion pentru a ajuta mai multi elevi din clasele a patra si a cincea sa-si sustina cursurile in siguranta.

Arena Parken are 38.000 de locuri si ofera suficient spatiu pentru 200 de copii:

"Trebuie sa gasim solutii creative si speram sa-i ajutam pe elevi sa aiba niste amintiri placute de aici", a declarat Lars Bo Jeppesen, directorul companiei care detine stadionul.

Siguranta elevilor este un lucru extrem de important, lucru confirmat si pe pagina de Twitter a clubului Copenhaga:

"Profesorii nostri fac eforturi uriase pentru a-i trimite in siguranta inapoi acasa pe copii, iar noi putem ajuta un pic", a fost mesajul transmis de club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!