„O decizie patetică!” Istvan Kovacs, criticat dur după ce a acordat ușor o lovitură de la 11 metri pentru Croația

Istvan Kovacs Croatia Liga Natiunilor Olanda Nations League
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 14 Iunie 2023, 23:55
Data actualizarii: Joi 15 Iunie 2023, 00:24

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost desemnat de UEFA să oficieze de la centru semifinala Ligii Naţiunilor dintre Olanda şi Croaţia.

Kovacs i-a avut alături la cele două linii pe arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Mihai Artene. Cel de-al patrulea oficial fiind Halil Umut Meler (din Turcia).

În minutul 53, arbitrul român a stârnit furia fanilor olandezi pe rețelele de socializare, după ce a acordat ușor o lovitură de pedeapsă pentru croați, la contactul dintre Modric și Gakpo. Kramaric a executat perfect și a restabil egalitatea (1-1).

Kovacs, acuzat că a acordat prea ușor penalty pentru Croația

„Niciodată nu e penalty. Modric s-a aruncat şi Croaţia a primit lovitură de la 11 metri. O decizie patetică”, „Arbitrul a fluierat penalty pentru că l-a văzut pe Modric în alb şi credea că joacă Real Madrid”, „Chiar dacă nu e decizia corectă, Modric merită un trofeu cu naţionala”, „Penalty cadou pentru Modric”, „Modric s-a aruncat, niciodată penalty”, s-au revoltat fanii pe social media.

Partida dintre Olanda şi Croaţia s-a disputat miercuri, 14 iunie, de la ora 21:45, la Rotterdam, pe stadionul Feijenoord De Kuip, iar la capătul celor 90 de minute regulamentare a fost 2-2. În cele din urmă, Croația a reușit să se impună cu 4-2 după minutele de prelungire.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni, joi, de la aceeaşi oră (21:45), la Enschede, pe FC Twente Stadion, echipele reprezentative ale Italiei şi Spaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!