”Suntem ușor favoriți”. Bosnia, gata să învingă România în Giulești

Romania - Bosnia Nations League
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 21:05
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 21:06

Fotbalistul echipei naţionale a Bosniei-Herţegovina, Smail Prevljak, a declarat, duminică seara, într-o conferinţă de presă, că selecţionata ţării sale este în formă şi în consecinţă este "uşor favorită" în partida cu reprezentativa României de la Bucureşti din Liga Naţiunilor.

"Noi suntem într-o formă foarte bună şi de aceea cred că suntem uşor favoriţi. Însă chiar dacă suntem pe primul loc al grupei şi ne-am asigurat promovarea în Liga A, pe terenul de fotbal totul e posibil", a afirmat Prevljak, jucător care a oferit câteva răspunsuri în limba germană.

România - Bosnia, luni, ora 21:45

Autor al unicului gol din partida tur, atacantul bosniac susţine că naţionala României are calitate.

"În meciul din Bosnia s-a văzut că echipa României are calitate. Nu am avut un meci uşor atunci. Acum jucăm în deplasare şi cu siguranţă nu va fi un meci simplu pentru noi", explicat el.

Federaţia Română de Fotbal, organizatoarea partidei de luni de la Bucureşti, nu a asigurat traducere pentru presa română, conferinţa de presă a reprezentativei Bosniei-Herţegovina, la care au participat selecţionerul bulgar Ivailo Petev şi jucătorul Smail Prevljak, desfăşurându-se în limba bosniacă. Prevljak a avut amabilitatea să răspundă la două întrebări în limba germană.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, selecţionata Bosniei-Herţegovina, într-un meci din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.

România este pe ultimul loc în grupă şi riscă să retrogradeze în Liga C, al treilea eşalon valoric al competiţiei. Pentru a evita retrogradarea, "tricolorii" au nevoie de victorie cu Bosnia şi ca Finlanda să nu câştige cu Muntenegru, la Podgorica.

Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!