Octavian Popescu Echipa Nationala FCSB Mihai Stoica MM Stoica Nationala

„Vezi, mă? Șmecherii intră în minutul 80!” Starul mondial pe care MM Stoica l-a folosit pentru a-l motiva pe Octavian Popescu

Mihai Stoica a vorbit despre faptul că Octavian Popescu a fost rezervă în ambele meciuri ale României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 16:40
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 16:46

Octavian Popescu (19 ani) a debutat pentru echipa națională în meciul cu Grecia, 0-1. Fotbalistul FCSB-ului a fost aruncat în luptă de Edward Iordănescu (43 ani) 28 de minute, ca în partida următoare, cu Israel, 2-2, să bifeze doar 10 minute. 

Iar Mihai Stoica a ținut să-i reamintească că inclusiv Zlatan Irahimovic (40 ani) a fost introdus de Janne Andersson (59 ani) în ultimele 10 minute ale jocului cu Polonia, 0-2. 

Mihai Stoica: „Inexplicabil să-l bagti atunci pe Ibrahimovic”

„Am discutat cu Tavi după meci. Am vorbit imediat după meci. Mă uitam la Polonia - Suedia şi scriam cu Octavian. Am prins schimbarea lui Ibrahimovic, în minutul 80 a fost schimbarea, inexplicabil să-l bagi atunci pe Ibrahimovic. I-am făcut poză şi i-am spus: 'Vezi, mă? Șmecherii intră în minutul 80'”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Managerul general al roș-albaștrilor a continua să-l laude pe Tavi Popescu și a ținut să-i amintească lui Edi Iordănescu că atunci când vine vorba de echipa națională, vârsta nu trebuie să fie un factor pentru titularizare. Totodată, Mihai Stoica susține că la doar 19 ani, extrema FCSB-ului are niște execuții rare. 

Mihai Stoica: „Ce jucător în Europa a marcat trei goluri de senzație de la distanţă?”

„Ce jucător în Europa a marcat trei goluri de senzație de la distanţă? Sa-mi daţi un nume! Sunt fenomenale! Ce jucător a dat două bare de la distanţă? E clar că are ceva special. 

Eu cred că aşa a gândit-o el, Edi. La naţională e o eroare majoră să iei în calcul vârsta, nu ai voie. Să ne amintim când a debutat Hagi, Dorinel Munteanu, care băteau recordurile. Nu contează!”, a precizat Mihai Stoica. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!