Daniel Pancu Echipa Nationala Mirel Radoi Nationala

„Va fi un norocos!” Detalii despre viitorul selecţioner 

România este la un pas de ratarea barajului de calificarea la Campionatul Mondial și sunt șanse mici ca Mirel Rădoi să mai continue pe banca naționalei după meciul cu Liechtenstein.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:00
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:03

Deși s-au vehiculat mai multe nume până în momentul de față, este greu de spus acum cine îl va urma pe Mirel Rădoi pe banca naționalei.

Daniel Pancu, însă, este sigur de un lucru. Cel care îl va înlocui pe Mirel Rădoi va fi un norocos, deoarece actualul selecționer a reușit deja să pună bazele unei echipe puternice la națională.

„Următorul selecţioner, dacă nu rămâne Rădoi, va fi un norocos. Vorbim peste un an. Rădoi a pus nişte baze, îi lipseşte încă un an în plus de rodare. Jucătorii vor fi, peste un an, la o vârstă propice pentru performanţă”, a spus Daniel Pancu, în direct la Sport Report, la Telekom Sport.

Duminică se vor juca ultimele partide din grupă, Armenia - Germania, Macedonia de Nord - Islanda şi Liechtenstein - România (Vaduz), toate de la ora 19:00.

Pentru a ocupa locul al doilea în grupă şi a se califica la baraj, România, care nu a mai participat la o Cupă Mondială din 1998, are nevoie de o victorie cu Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă la Skopje cu Macedonia de Nord.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!