VIDEO Cum a reacționat Rădoi, după ce a fost întrebat dacă a cerut salariu dublu pentru a rămâne selecționer

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 17:21
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 17:24

Mirel Rădoi a răspuns la conferința de presă, după ce a fost întrebat dacă le-a cerut celor de la FRF un salariu dublu pentru a rămâne pe postul de selecționer.

Rădoi a dezvăluit că a primit oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, dar a ales să rămână la ”cârma” naționalei României.

Mirel Rădoi, răspuns la conferința de presă

„Dacă ceream o dublare, era posibil ca Federația să intre în faliment. Discuțiile nu au început de la bani și dacă ar fi reușit Federația să îmi dubleze salariul, nu s-ar fi apropiat nici cu jumătate de cât aș fi câștigat din ofertele pe care le-am avut. Nu a fost problema din punct de vedere financiar. 

Nu am nicio ofertă, dacă aveam o ofertă, plecam după meciuri. Am avut ofertă chiar și după meciul pierdut cu Armenia, dacă ei ziceau da, puteam să plec, aveam două săptămâni la dispoziție să semnez un nou contract. 

Nu am făcut-o pentru că oamenii au avut încredere în mine și eu credeam că pot aduce în continuare lucruri pozitive la națională. Discuția avută cu ei nu a fost de ordin financiar, sunt multe aspecte care sunt primordiale pentru mine și nu factorul financiar”, a spus Rădoi, la conferința de presă. 


"E o întrebare bună, mă pui în dificultate!" Momentul în care Mirel Rădoi spus ce are pe suflet pe www.sport.ro

România se va deplasa duminică în Liechtenstein, pentru ultima partidă din preliminariile Campionatului European. Meciul este în direct la PRO TV, de la ora 19:00.

Pentru a prinde locul de baraj, România are nevoie de o victorie și de un rezultat pozitiv al Islandei în Macedonia de Nord.

Clasament Grupa J

1. Germania - 24 puncte

2. Macedonia de Nord - 15 puncte

3. România - 14 puncte

4. Armenia - 12 puncte

5. Islanda - 9 puncte

6. Liechtenstein - 1 punct

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!