Mirel Radoi Campionatul Mondial 2022 Echipa Nationala FRF MIhai Stoichita Nationala

Reacția lui Mihai Stoichiță după declarațiile acide ale lui Mirel Rădoi

Selecționerul a fost nemulțumit de indicațiile tactice ale directorului tehnic al FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 14:57
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 15:03

Selecționerul Mirel Rădoi a fost acid la conferința de presă de după egalul cu Islanda, scor 0-0, și și-a exprimat public nemulțumirea față de intervențiile directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

Rădoi: ”Să vină, să stea în fața mea”

”Deci, mai nou, e normal, când nu câștigi, cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginea și să recunosc vocea, mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea Federației, atunci trebuie să vină în locul meu. 

(n.r. - după ce i s-a spus că este vorba despre Mihai Stoichiță). Atunci trebuie să vină, să stea în fața mea și să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine și la antrenamente și se uită și așa e mai ușor”, a spus Rădoi.

Stoichiță: ”Am strigat și eu că striga toată lumea”

Stoichiță a dat explicații într-o intervenție la Telekom Sport: "Am strigat şi eu că striga toată lumea. "Hai, acum, să urcăm!" Să dăm gol. Toată lumea în jurul meu striga. Ce indicaţii să dai, măi? La sârşitul meciului, când le spui haideţi acum, să urcăm!”.

”Astea au fost indicaţiile, încurajări: "Hai, hai peste ei!" Înregistrarea... Probabil că o să aducă foarte multe indicaţii din tribună. Nu de la mine, de la mulţi alţii care strigau. M-am dus în cabină după meci. Am felicitat băieţii, chiar pe Mirel. L-am strâns în braţe şi i-am zis că n-am jucat rău. N-am finalizat, asta e!", a mai spus Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!