Dumitru Dragomir Echipa Nationala Liga Natiunilor Nationala

„Profeția” făcută de „Oracolul din Bălcești” înaintea meciului dintre România și Bosnia. Ce spune de viitorul lui Edi Iordănescu

România ocupă ultimul loc în grupa a treia a Ligii B din Liga Națiunilor și are nevoie de victorie în ultimul meci din grupe, cu Bosnia & Herțegovina, pentru a mai păstra o șansă să nu retrogradeze în a treia ligă valorică.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 09:50
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 09:58

„Tricolorii” nu sunt, însă, la mâna lor. Naționala noastră are nevoie atât de o victorie în meciul cu Bosnia, cât și ca Finlanda să nu câștige în Muntenegru pentru a rămâne în Liga B.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este încrezător că naționala lui Edi Iordănescu va reuși să se impună în fața Bosniei și Herțegovinei. „Corleone” crede că Edi Iordănescu nu ar trebui schimbat.

„Batem sigur Bosnia. Dacă nici pe Bosnia nu o batem, pe cine să mai batem? De ce să-l schimbe pe Edi? Abia acum a început să închege o echipă. În viață, dacă ești liniar, nu faci nimic. Dacă nu ești contestat de jumătate dintre suporteri, înseamnă că n-ai valoare. Nu poți mulțumi pe toată lumea. A venit și într-o perioadă proastă la națională. N-are cu cine”, a spus Dumitru Dragomir.

Clasament Liga B, grupa a treia

  1. Bosnia & Herțegovina - 11 puncte
  2. Muntenegru - 7p.
  3. Finlanda - 5p.
  4. România - 4p.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Finlandei, 1-1 (0-1), vineri seara, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.

Pe 26 septembrie au loc ultimele meciuri, România - Bosnia şi Muntenegru - Finlanda. România are nevoie de victorie cu Bosnia şi ca Finlanda să nu câştige la Podgorica pentru a nu retrograda în al treilea eşalon valoric. 

Modifică setările cookies