Zdob si Zdub Chisinau Echipa Nationala Republica Moldova stadionul Zimbru Nationala

VIDEO Zdob și Zdub îndeamnă prin cântec: ”Toată lumea hai la meci!”. Moldovenii chiar știu cum să promoveze amicalul cu România

Amicalul Republica Moldova - România se dispută duminică pe stadionul ”Zimbru” din Chișinău, LIVE pe PRO ARENA și VOYO de la ora 20:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 10:42
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 10:43

Cele două meciuri amicale din luna noiembrie ale echipei naționale pot fi urmărite LIVE pe PRO ARENA și VOYO: România - Slovenia este joi, de la ora 18:30, pe ”Cluj Arena”, iar Moldova - România este duminică, de la ora 20:30, pe stadionul ”Zimbru” din Chișinău.

Moldovenii au arătat că știu cum să promoveze ”amicalul de lux” cu România de la Chișinău:

”Chișinău - București, Moldova - România! Din toate colțurile orașului, ale țării, pasiunea pentru sportul iubit și Echipa Țării ne adună pe stadion. În Republica Moldova sau în România, ecoul meciului ne cheamă să fim alături de Națională, cât și de Zdob și Zdub cu Frații Advahov!

”Echipele naționale își dau întâlnirea, să joace pentru prietenie”

Un meci mult așteptat de suporterii din ambele țări, iar curând, după ani de zile, echipele naționale își dau întâlnirea, să joace pentru prietenie.

Pe 20 noiembrie, ne adunăm cu toții pe stadionul Zimbru să simțim emoțiile unui meci istoric. Ia tricolorul cu tine, tricoul Echipei Țării, gașca de amici și vino să strigăm împreună <<Hai, Moldova!>>”, a transmis Federația Moldovenească de Fotbal.

Modifică setările cookies