Nationala

„Ar fi gata și cariera lui!” O posibilă variantă despre răspunsul pe care îl va da Dan Petrescu pentru postul de selecționer 

FRF negociază cu Dan Petrescu. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 08:10
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 08:28

Antrenorul lui CFR Cluj ar putea pleca din ardeal la mai puțin de trei luni de la revenirea la echipă. După refuzurile lui Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu, FRF a găsit o soluție pentru conducerea băncii tehnice.

Răzvan Burleanu vrea ca Dan Petrescu să fie înlocuitorul lui Mirel Rădoi, care a renunțat la postul de selecționer după ratarea calificării la mondial.

  • Dan Petrescu

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, nu crede în această variantă. Acesta este de părere că ”bursucul” este un antrenor prea scump pentru națională, iar acesta nu ar accepta postul de selecționer al unei echipe neexperimentate.

„Eu simt că nu se face. Și eu mi-aș dori să îl văd la echipa națională. Nu cred că Dan Petrescu se duce. Poate peste un an sau doi, când se mai coc fotbaliștii lui Hagi, ăștia pe care i-a promovat, sau cei de la Steaua (n.r. FCSB), atunci da. 

Dacă se duce acum și începe o campanie fără rezultate, gata e și cariera lui, fiindcă e tânăr Dan Petrescu. Mai are cam 15-20 de ani. E antrenor scump. La Federație, nu cred că poate câștiga mai mult de 300 de mii de euro pe an”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies