"Vreau sa imi spuna in fata aceste lucruri" Reactia lui Daum cand a auzit ca Reghecampf a spus ca "a fost numit la terasa". Ce i-a transmis

"Vreau sa imi spuna in fata aceste lucruri" Reactia lui Daum cand a auzit ca Reghecampf a spus ca "a fost numit la terasa". Ce i-a transmis

Supercupa Romaniei, Astra - CFR Cluj, e sambata, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV

Un nou scandal sta sa izbucneasca in fotbalul romanesc. Numirea lui Daum la carma nationalei a dat nastere la reactii din partea oamenilor de fotbal, nu toate fiind insa pozitive.

Unul dintre cei mai vehementi critici a fost Laurentiu Reghecampf. Antrenorul Stelei a spus ca neamtul a fost numit la nationala "pe terasa" si ca in scurt timp va trebui sa raspunda "in fata romanilor" pentru ceea ce va face la nationala.

Replica lui Daum a venit imediat, insa a fost una pe un ton civilizat, spre deosebire de atacul lansat de Reghecampf:

”Aceste critici nu sunt constructive, dar fac parte si ele din viata. Îi voi întinde mâna si-i voi spune: ”Sprijinul tau este necesar pentru fotbalul din România”. si noi avem nevoie de voi, si voi aveti nevoie de noi. Sper sa primesc disponibilitatea lui, în ciuda acestei retineri. Cred ca-l voi întalni duminica viitoare si vreau sa-mi spuna in fata aceste lucruri. Eu sunt un antrenor deschis si îmi doresc sa am o discutie cu el”, a declarat Christoph Daum la Dolce Sport.

Antrenorul Stelei nu e la primul conflict cu selectionerul. Acesta s-a certat si cu Victor Piturca dar si cu Anghel Iordanescu, cat timp cei doi au fost la conducerea echipei nationale.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă Transparency: Sectorul medical, teren propice corupției în pandemie. România, lider la frecvența mitei
BRAT
Modifică setările cookies