"Voi dati cu petarde sau a inceput inca o revolutie in Romania?" Povestile fabuloase ale lui Duckadam cu maghiarii. Ce le facea

Duckadam s-a intrecut toata viata cu ungurii. I-a batut in drumul spre Sevilla, dar si dupa ce s-a lasat de fotbal. Cat a lucrat la vama cu Ungaria. 

Duckadam a lucrat 7 ani la vama Nadlac. Se intrecea cu vamesii unguri la orice: "Aveam o rivalitate si la prins infractori, dar acolo ne bateau ei, ungurii ne bateau deoarece aveau sistemul de informatii mai bine pus la punct. Dar una peste alta la fotbal ii bateam tot timpul.", spune Duckadam.

Duckadam a capturat pedarde ca vames. Le-a consumat pe toate: "Eram sef de tura, primesc un telefon de la unguri: Voi dati cu petarde sau a inceput inca o revolutie? Stai linistit ca dam cu petarde."

Cu mancarea il ademenesc ungurii pe Duckadam: "Bateam cam vreo 150 de km ca sa mancam o data sau de doua ori pe saptamana cate un gulas de peste."

Sa-i facem gulas pe unguri la fotbal, e mesajul lui Duckadam pentru Keseru si Gardos: "Suntem de vreo zece ani peste nationala Ungariei"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies