Chiriches: "N-am dat gol, dar am controlat jocul cu Albania!" Vlad Capitan a vorbit prima oara dupa ce s-a ascuns cu banderola in vestiar la finalul meciului

Chiriches: "N-am dat gol, dar am controlat jocul cu Albania!" Vlad Capitan a vorbit prima oara dupa ce s-a ascuns cu banderola in vestiar la finalul meciului

Chiriches a vorbit pentru prima oara dupa eliminarea Romaniei de la Euro. Capitanul nationalei a organizat o conferinta de presa in care a oferit putine dintre raspunsurile pe care fanii le asteptau dupa un meci catastrofal contra Albaniei.

Cele mai importante declaratii date de Chiriches:

11:45 "Poate nu am fost percutanti, dar am avut controlul jocului. Nu am reusit sa inscriem, sa ne cream mai multe sanse de gol!"

11:44 "N-a fost nicio uluire ca Sadiku era acolo la faza golului primit cu Albania, stiam de pozitia atacantului. A fost o neatentie si asta ne-a adus la golul primit."

11:43 "Golul primit cu Elvetia ne-a demoralizat"

11:41 'Elvetia a avut un joc mult mai combinativ decat al Frantei. E mult mai greu sa alergi dupa minge decat sa alergi atunci cand ai mingea. Cand ai mingea e mult mai usor. Asta cred ca regreta lumea, ca nu am avut o posesie mai buna. Asta ne-ar fi ajutat sa avem si o conditie fizica mult mai buna!"

11:40 'Ne asteptam la critici, nu e nimeni multumit. Suntem constienti ca trebuia sa facem mult mai mult. Euro e deja in trecut si trebuie sa ne gandim la ce avem de facut in continuare! Sa ramai cantonat in trecut nu e foarte bine. Am facut greseli, nu am facut un Campionat European bun, trebuie sa ne concentram pe ce avem de facut in continuare"

11:39 Chiriches: "Am incercat sa facem tot ce am putut, sa dam totul. Prin atitudine, organizare, am incercat sa facem fata echipelor contra carora am jucat. Au fost si multe momente cheie care si-au spus cuvantul. Cu Franta a fost fault la primul gol, in al doilea meci a fost vorba de o neatentie!"

_____________________________________________________________________________________

Nationala Romaniei a revenit in aceasta dimineata din Franta. Chiriches a fugit pe portile aeroportului, fara sa scoata un cuvant. Grigore a fost singurul jucator care a acceptat sa vorbeasca, alaturi de selectionerul Iordanescu si de presedintele FRF, Razvan Burleanu.

VEZI AICI: "Lasati jucatorii in pace!" Anuntul lui Iordanescu pe aeroport despre viitorul sau

VEZI AICI: Burleanu va anunta in 72 de ore numele noului selectioner. Reactia sa cand a auzit de variantele Reghe si Rednic

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies