"Mai aveti rabdare cateva zile!" Burleanu ar putea anunta in 72 de ore NUMELE NOULUI selectioner! Reactia sa cand a auzit de variantele Reghe si Rednic

Meciul de 10 la ProTV: Marti, 22:00, Croatia - Spania | Miercuri, 22:00, Suedia - Belgia

Razvan Burleanu sustine ca in urmatoarele zile o sa prezinte public rezultatele analizei FRF dupa esecul de la Euro. Contractul lui Iordanescu va expira in 72 de ore, moment in care Burleanu ar putea anunta noul selectioner. La sosirea in tara, seful FRF evitat sa dea un raspuns atunci cand a fost intrebat daca Reghe si Rednic sunt variante reale.

"O sa va comunicam in maximum o saptamana rezultatele analizei. Mai aveti rabdare cateva zile ca sa va anuntam si rezultatele analizei si deciziile luate. Lucrurile acum se cunosc foarte clar. Ar trebui sa invatam multe din acest esec. Este o consecinta a unei investitii care nu a avut loc timp de 24 de ani dupa revolutie."

Seful FRF sustine ca principalul obiectiv acum este de a investi in centrele de copii si juniori.

"Zona de copii si juniori reprezinta o prioritate pentru noi. Acum cativa ani erau rezultate de 12-0, 15-0. A luat nastere liga elitelor, gandita si finantata de Federatiei, anul trecut au aparut doua centre de excelenta, anul acesta alte doua centre. Anul acesta o sa avem parte de o cota obligatorie de jucatori tineri"

Ce isi reproseaza Burleanu?

"Ce pot sa-mi reprosez e ca timp de 24 de ani... acest proces de reconstructie inceput acum 2 ani, pe care trebuie sa-l acceleram nu a inceput acum 24 de ani"

"Trebuie sa avem capacitatea de a vedea lucrurile intr-o perspectiva mult mai ampla. Jucatorii actuali, fata de jucatorii de alta data in spatele carora s-au ascuns multi oameni, nu joaca la echipe de top. Nu sunt obisnuiti cu turnee finale. Cu cateva mici exceptii nu avem jucatori care sa fi trecut pe la turnee finale. Nimeni nu va poate promite rezultate peste noapte, daca nu reusim sa investim."

Intrebat daca e o scuza, acesta a spus: "Nu o e scuza, e o parte a realitatii".

"Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare, nu sunt eu selectioner", a mai replicat Burleanu dupa ce a fost intrebat "de ce a fost convocat Sanmartean sau jucatori care nu joaca la echipele lor de club?"

"Daca vrei azi sa ai un copac falnic, ai nevoie de 24 de ani ca sa creasca", a mai spus seful FRF.

"Fotbalul romanesc arata asa cum arata si societatea actuala. Uitati-va pe ce stadioane se antreneaza copiii nostri. Salariile antrenorilor. Jucatorii buni nu pica din cer"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies