"Lasati jucatorii in pace! Eu sunt vinovatul!" Iordanescu da vina pe HAOSUL din Liga I pentru dezastrul de la Euro. Ce a spus la sosirea in tara despre viitorul sau

Meciul de 10 la ProTV: Marti, 22:00, Croatia - Spania | Miercuri, 22:00, Suedia - Belgia

Anghel Iordanescu si-a asumat raspunderea la sosirea nationalei in tara pentru rezultatul dezastruos de la Euro, ultimul loc in grupa.

"Nu voi face o analiza a jocului, am facut-o la conferinta de presa. Din punctul meu de vedere regret enorm si la fel si intreaga echipa pentru rezultatul obtinut, ca n-am reusit sa ne calificam"

"Stiu ca am produs o mare deceptie, o mare dezamagire, dar din capul locului as vrea sa va spun, sa va rog sa lasati jucatorii in pace. Ei, din punctul meu de vedere, si-au dorit, au vrut, au incercat sa obtina calificarea pe care ne-o dorim cu totii si principalul vinovat pentru necalificare sunt eu, antrenorul echipei"

"Eu sunt principalul vinovat si imi cer scuze in fata suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din Romania"

Iordanescu nu a evitat insa sa dea vina pe situatia din Liga I, sustinand ca nationala sufera din cauza problemelor prin care trec cluburile romanesti in acest moment.

"Trebuie sa intelegeti si sa porniti intr-o analiza corecta a ceea ce inseamna echipa nationala. Nu echipa nationala trebuie sa fie capul ispasitor a ceea ce se intampla in fotbalul romanesc. Echipa nationala este un bun al nostru, al tuturor. Analizati fotbalul romanesc, pentru ca nivelul si problemele din fotbalul romanesc ne-au dus in aceasta situatie"

Despre o posibila inlocuire a sa, Iordanescu a spus:

"Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple. Nu ma intrebati ce o sa fac eu, eu stiu ce am de facut. Am discutat, am avut o prima discutie, dar nu am analizat. Eu stiu ce am de facut si ce voi face. In ceea ce priveste faptul ca au aparut nume... le doresc succes. Contractul meu se incheie peste cateva zile (n.r: 3 zile). Decizia apartine lui Burleanu si Comitetului Executiv"

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies