Vesti GRELE pentru nationala! Piturca anunta: "Nu cred ca ma pot baza pe Chiriches" Cine il inlocuieste pe fundasul de 10 milioane al Romaniei:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 07:55

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Chiriches e in pericol sa rateze si razboiul cu ungurii. N-a mai jucat de doua saptamani, iar selectionerul Victor Piturca spune ca nu stie daca se va putea baza pe serviciile sale.

"Eu sunt ingrijorat si acum in ceea ce-l priveste pe Chiriches, chiar daca el a revenit la antrenamente. Nu e foarte bine, nu stiu daca ma voi putea baza pe el", spune Piti.

Daca nu va putea juca cu Ungaria, vineri, Chiriches poate fi inlocuit de Papp, Luchin sau Gaman, care sunt gata sa joace langa Goian.

"Lipsa lui Chiriches se va simti, bineinteles. E un jucator valoros, merita banii pe care Tottenham i-a platit. Steaua a facut o super afacere, sa pleci pe 8.5 milioane de euro e ceva, mai ales pe criza asta", spune si Goian, ajuns in aceasta vara in Grecia, la Atromitos.

Chiar daca nu-l mai are pe Chiriches la nationala, Steaua are alti 4 titulari - Tatarusanu, Bourceanu, Pintilii si Tanase, favoriti sa intre in primul 11.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT