Veste mare primită de Andrei Rațiu la doar câteva ore după calificarea la EURO 2024

Andrei Ratiu Echipa Nationala EURO 2024 Nationala Andrei Rațiu, în meciul Israel - România 1-2 / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 18:29
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 18:29

Andrei Rațiu (25 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României din meciul cu Israel, câștigat de tricolori cu 2-1, în urma căruia naționala lui Edi Iordănescu s-a calificat la EURO 2024.

Rațiu a contribuit la golul egalizator, când a luat o acțiune pe cont propriu și a pasat pentru Denis Drăguș, iar fundașul dreapta de la Rayo Vallecano a reușit o partidă bună atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă.

Andrei Rațiu a devenit tată

La câteva ore după ce România s-a calificat matematic la EURO 2024, Rațiu a devenit tată, după ce iubita sa a născut o fetiță.

"Pentru Andrei Rațiu calificarea la EURO 2024 va rămâne cu siguranță în sufletul acestuia. A doua zi, la prima oră a dimineții, Andrei a aflat că a devenit tătic. Iubita fundașului dreapta a adus pe lume o fetiță. Multă sănătate și împlinire!", a transmis FRF.

Rațiu se află în unul dintre cele mai bune momente ale carierei. Transferat în vară la Rayo Vallecano, fundașul dreapta a devenit titular la formația din LaLiga, iar după meciul cu Real Madrid (0-0) a fost lăudat pentru modul în care a reușit să îl anihileze pe starul Vinicius Junior.

  • Andrei Rațiu a fost titular în patru dintre cele nouă meciuri jucate de România în preliminariile EURO 2024. Fundașul dreapta a oferit un assist în partida cu Kosovo (2-0).

Tricolorii au făcut glume pe seama starului de la Real Madrid: „Vini, te rup!” 

Jucătorii naționalei s-au dezlănțuit în vestiar după victoria importantă obținută în Ungaria, iar câteva dintre imaginile cu ei au devenit virale. Andrei Rațiu, fundașul de bandă al naționalei care evoluează la Rayo Vallecano, iar recent s-a remarcat cu o prestație extrem de bună în fața lui Vinicius Junior, a început să facă un live pe contul de Instagram. 

Înconjurat de câțiva coechipieri, Rațiu a început să transmită în direct, iar aceștia au început glumele pe seama brazilianului de la Real Madrid. 

„Eeee, Cristiano”, se aude strigând Andrei Burcă pe live-ul lui Andrei Rațiu, care stătea lângă Marius Marin. Mijlocașul strigă: „Vinicius, Vinicius, donde estas, Vini? (n.r. în traducere: Unde ești, Vini?)”, moment în care intervine și fundașul titular și zice: „Vini, te rup!

Ulterior, jucătorul lui Rayo îl filmează pe Valentin Mihăilă, care vorbește spre telefonul lui Screciu. Rațiu îi spune: „Băi, ce ai făcut, bă?”, moment în care fotbalistul Parmei spune: „Băă, c**ie, cum am ratat, c**ie, bă nene!” 

@dariussebastiann #echipanationala #euro2024 #calificare #ratiu #vini #romania #fy #foryou #fyp ♬ sunet original - dariuss
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!