Mihai Stoica denis dragus nationala romaniei Nationala

Unde trebuie Denis Drăguș să mai lucreze? Răspunsul lui Mihai Stoica nu lasă loc de interpretare

Denis Drăguș a evoluat în ambele amicale susținute de România în pauza competițională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 08:05
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 08:15

România a bifat două jocuri de pregătire în luna noiembrie. În primul, naționala a pierdut contra Sloveniei, scor 1-2, iar în a doua, reprezentativa a făcut show la Chișinău, 5-0 cu Moldova, iar Denis Drăguș a fost prezent în ambele partide.

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit despre atacantul care se află la Standard Liege din vara anului 2019, evidențiind faptul că este individualist și că trebuie să se implice mai mult în jocul de echipă.


„Titular poate să fie Târnovanu, Burcă, la mijloc oricine că avem soluţii, şi la cum a arătat Draguş, poate fi și el una. Dar nu se poate juca fotbal aşa cum o face el, vrei să joci doar tu? Disciplinat, eventual, poate... Mie îmi place jocul colectiv foarte mult. Trebuie să mai dea drumul la minge...”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Moldova - România 0-5

„Tricolorii” s-au impus categoric, grație reușitelor lui Olimpiu Moruțan (9'), Denis Drăguș 40'), Alexandru Cicâldău (61'), Daniel Paraschiv (71') și Adrian Rus (88').

Amicalul cu Moldova a fost al doilea meci de pregătire al României în pauza competițională. Naționala a pierdut în prima partidă cu Slovenia, scor 1-2.

Echipele de start în Moldova - România 0-5

ROMÂNIA: Târnovanu – Manea, Rus, Burcă (cpt), Opruț – Olaru, Băluță, Cicâldău – Moruțan, Pușcaș, Drăguș

  • Rezerve: Moldovan, Popa – Vătăjelu, Nedelcearu, Ștefănescu, Petrila, Pantea, M. Marin, Paraschiv, Drăgușin, Cordea, Sefer, Păun, Boloca

MOLDOVA: Celeadnic – Platica, Dumbravanu, Bolohan, Armaş, Reabciuk – Rață, Moțpan, Ioniţă (cpt) – Postolachi, Damașcan

  • Rezerve: Avram, Railean – Ștefan, Dros, Plătică, Caimacov, Iovu, Jardan, Stînă, Iosipoi, Revenco, Țurcan, Clescenco, Cojocari
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies