"Un singur lucru mi-as dori, ca nimeni sa nu mai faca aceste comparatii cu Gica Hagi!" Secretele noului numar 10 SURPRIZA ales de Daum pentru Romania

"Un singur lucru mi-as dori, ca nimeni sa nu mai faca aceste comparatii cu Gica Hagi!" Secretele noului numar 10 SURPRIZA ales de Daum pentru Romania

Daum a schimbat, spre surprinderea tuturor, numarul 10 al nationalei Romaniei pentru dubla cu Armenia si Kazahstan.

Desi Maxim si Stanciu s-au aflat in lotul lui Daum, numarul 10 s-a dus la Dorin Rotariu. Iosif Rotariu a vorbit despre nepotul sau la Sport.ro si debutul acestuia la nationala.

"E un baiat cuminte, cu foarte multe calitati, acum isi arata doar 60% din potentialul sau. Va creste, se va materializa si va deveni un jucator important pentru fotbalul romanesc"

"Un singur lucru mi-as dori, ca nimeni sa nu mai faca aceste comparatii cu Gica Hagi. A fost unic Gica. Poate ca stil de joc e buna comparatia cu Robben... dar Robben e Robben. Comparatiile astea sunt exagerate."

"El are calitati extraordinare, viteza de deplasare, tehnica in regim de viteza, e inventiv si inscrie goluri. Vad ca s-a batut moneda pe fizicul lui. El la Dinamo a pus 6 kilograme de masa musculara. Cred ca trebuie sa puna, dar nu atat de repede cat crede lumea. In 3 ani trebuie sa mai puna 3 kilograme. Cred ca trebuie sa se opreasca la 75 de kilograme, pentru ca altfel isi pierde din viteza de deplasare"

"Intre mine si Dorin e o asemanare. Ii place fotbalul la fel de mult cum imi placea si mie. Daca ii spui sa faca 4 ore de antreament, atunci 4 ore face. El are mai mult sange rece in careu decat aveam eu."

"El are mai mult talent decat am avut eu. Eu am avut mai multa dorinta - dorinta acelor vremuri de a merge mai departe", a povestit Iosif Rotariu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Studiu: Tulpina sud-africană de Covid-19 poate anula protecţia vaccinului Pfizer
BRAT
Modifică setările cookies