Un nume URIAS vine si GRATIS la nationala Romaniei! Propunere de 5 stele pentru FRF

O luna si o zi mai sta Daum la nationala! Burleanu il pastreaza inca doua meciuri ca sa nu-i plateasca neamtului 100 de mii de euro. Zenga vine gratis sa califice nationala la Euro. 

Daum isi duce cruce pana la finalul preliminariilor. Chiar inainte sa-l puna pe Daum, Burleanu l-a cautat pe Zenga. "Antrenez gratis nationala Romaniei" - spune Zenga. E din nou pe lista Federatiei.

"M-a parut foarte rau, am fost foarte aproape sa devin antrenorul echipei nationale a Romaniei. In viitor nu se stie ce se poate intampla", spune Zenga.

"Ne-a pus sa tragem autocarul. I-am zis ca nu suntem la gradinita si nu am mai fost chemat la nationala. Nu-i plac jucatorii cu personalitate", il acuza Torje pe Daum.

"Il vad pe Cosmin Contra la echipa nationala, este un antrenor bun!", spune antrenorul Stelei, Nicolae Dica.

Suspendat 6 luni si pentru ca l-a atacat pe Daum, Becali nu se poate abtine si risca din nou!

"El vrea sa santajeze acum ca sa zica: vreti sa puneti antrenor roman doua meciuri? Dati-mi bani mie, ba! Eu sunt neamt, voi sunteti niste gunoaie. Eu sunt neamt drogangiu, care ma droghez!", ataca Becali.

Citeste si:Christoph Daum
VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies