Un fleac, ne-au LESInat! Piturca a avut remarcati dupa ce a luat 'MART' in Romania 1-4 Polonia! Cum se lauda in fata cluburilor din Liga 1:

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Februarie 2013, 00:30

	Un fleac, ne-au LESInat! Piturca a avut remarcati dupa ce a luat 'MART' in Romania 1-4 Polonia! Cum se lauda in fata cluburilor din Liga 1:

Cod ROSU duminica. ALB-ROSU!
►15:30 Venlo – Ajax in direct Sport.ro si Voyo.ro
►19:00 Anderlecht – Standard in direct Sport.ro si Voyo.ro

Selectionerul Victor Piturca a declarat, sambata seara, dupa infrangerea din meciul cu Polonia, scor 1-4, ca nu poate sa le reproseze elevilor sai decat golurile si a subliniat ca pentru el nu conteaza rezultatul, informeaza prosport.ro.

"Nu pot sa le reprosez baietilor decat golurile. Am jucat cu o echipa noua, in timp ce adversarii se cunosteau intre ei. Unii dintre jucatori mi-au placut, dar nu vreau sa dau nume. Pentru mine nu conteaza rezultatul, poate doar pentru jucatori. Poate ei sunt dezamagiti acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar in repriza a doua am ratat doua ocazii mari. Daca marcam, puteam sa reducem diferenta. Suporterii au fost dezamagiti. E o perioada grea, am facut trei antrenamente pe zi si asta se va vedea in campionat", a spus Piturca.

Victor Piturca a explicat si absentele lui Bogdan Lobont si Adrian Mutu din lotul pentru meciul urmator al Romaniei, cu Australia: "Lobont nu a aparat deloc in ultimul timp, iar Mutu nu e la parametrii normali si nu joaca constant".

Srgian Luchin considera rusinoasa infrangerea din meciul cu Polonia. "E o infrangere rusinoasa. Am luat goluri din toate pozitiile si nu am reusit sa revenim. A facut trei antrenamente pe zi si suntem foarte incarcati. Nu ne-am recuperat total, dar asta nu e o scuza. Rezultatul, ne afecteaza mai ales ca si ei au fost ca si noi, au fost jucatori doar din campionatul intern", a spus Luchin.

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa, sambata seara, cu scorul de 4-1 (4-1), de selectionata Poloniei, intr-un meci amical disputat la Malaga.

Romania are programat urmatorul meci amical, miercuri, tot la Malaga, cu nationala Australiei.

Mediafax

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT